Les salses casolanes per a pastes de HIDA estan cuinades a foc lent amb ingredients 100% naturals, oli d’oliva verge extra i la millor selecció de productes de l’horta, frescos i plens de nutrients per aconseguir un producte de qualitat, ple de sabor i textura, que farà dels teus plats de pasta el menjar estrella de la família. Comptem amb gran varietat de salses casolanes per a pastes.

Disposem de …

BOLONYESA DE CARN: Aquesta salsa és un plat típic de la cuina Italiana adaptat a la nostra cuina mediterrània, fusió del tradicional Italià amb la nostra cultura culinària, tot això elaborat amb Tomàquet Fregit a foc lent i les millors carns de vedella i porc fresques.

BOLONYESA DE TONYINA: Producte elaborat a partir de Tomàquet Fregit i troncs de Tonyina al natural; plat versàtil per ser utilitzat en múltiples usos: espaguetis, canelons, empanada, lasanya etc….

NAPOLITANA: Amb aquesta salsa Hida fa una picada d’ullet a la cuina tradicional Italiana pel seu sabor i textura, elaborat a partir de Tomàquet Fregit a foc lent, ceba i pastanaga, tot això assaonat amb les espècies que li donen aquest “toc Italià”.

TOMÀQUET I ALFÀBREGA: Hida fa un homenatge a unes de les salses més famoses de la cuina Italiana. A partir de Tomàquet Fregit a foc lent i amb un toc d’Alfàbrega, diferenciant-nos del que habitualment es troba al mercat elaborat a partir de concentrat de tomàquet.