Elaborats de manera artesanal, s’utilitza exclusivament seitó nacional fresc per a la seva elaboració. Per a la seva maceració s’utilitza vinagre blanc de vi , d’alta qualitat donant com a resultat un producte amb un gust exquisit. En la seva elaboració no s’afegeix cap tipus de colorant ni additius i és elaborat a mà. Aquest mes en promoció us oferim SEITÓ AMB ALL I JULIVERT i SEITÓ AMB SALSA ORIENTAL elaborada a base de pebrot verd i vermell, olives i alfàbrega.

CONSERVES JOSIMAR es dedica a l’elaboració i distribució de salaons i marinats del mar, des de 2015 és una empresa jove i dinàmica, creada amb gran esforç i dedicació, que comença a expandir-se per tot el territori nacional. Prové d’una empresa familiar d’artesans, dedicats a l’elaboració i distribució de salaons i marinats del mar. Actualment, ubicats a Argentona, una població situada al Maresme, costa central de Catalunya, distribueixen a nivell local, nacional i part de l’estranger.

Treballen amb productes de proximitat i de primera qualitat, comptant amb una gran experiència en el sector empresarial i de la pesca. ¿L’objectiu? Elaborar productes de primera qualitat, amb una bona matèria primera i una elaboració artesanal.