SELECCIÓ DE PRODUCTES ITALIANS

SELECCIÓ DE PRODUCTES GASTRONÒMICS D’ALT NIVELL

Selecció de productes gastronòmics d’alt nivell, especialitats italianes d’orígens diversos.

Aceto Giuseppe Giusti

Des del s. XVI, és una de les 20 empreses més antigues del món i que encara pertany a la família dels fundadors produint el, més prestigiós i més premiat, vinagre de Mòdena a Itàlia i a tot el món. El 1863, a l’exposició agrícola de Mòdena, Giuseppe Giusti va presentar el primer sistema per fer un vinagre balsàmic perfecte, basat en segles de tradició oral.

La recepta inclou tres punts clau: l’elecció del raïm, la qualitat de l’envàs i el temps de maduració. El veritable tresor de l’empresa familiar són les bótes de segles d’antiguitat, en els quals superposen el vinagre balsàmic. El resultat de tot això és un producte de primera qualitat reconegut des de fa més de 5 segles.

Prunotto

L’Azienda Agricola Prunotto Mariangela, empresa situada a Alba a la regió del Piemont, elabora els seus productes seguint els mètodes de cultiu tradicionals i respectant al màxim els sistemes ecològics de producció. La Granja Prunotto treballa la posterior transformació a mà del producte, sense afegir cap producte químic, seleccionant acuradament les fruites i hortalisses.

El tomàquet que utilitza, és de cultiu ecològic certificat, elaborat només durant el període de maduració. S’envasa immediatament en el recipient de vidre per a l’emmagatzematge i es pasteuritza per la seva conservació. Es garanteix que és collit i envasat en 48 hores.

Filippi

Pastissers artesans de tradició familiar des del 1972, situats a la localitat de Zané a la regió del Véneto. Seguint un procés d’elaboració natural i artesanal, utilitzant els millors ingredients i afegint molta cura i dedicació, és com s’obté un producte únic.

En l’elaboració s’utilitzen productes exclusivament naturals i mai congelats. L’ingredient més important, que és la massa mare, està feta amb el mètode tradicional de la fermentació natural, sense l’afegit de cap tipus de llevat artificial.

Lodigiana

Empresa ubicada a la localitat de Ronseco a la província de Vercelli a la regió del Piamonte. Des del 1998 treballen mantenint l’experiència centenària, aplicant mètodes avantguardistes de transformació i embalatge i sense l’ús de substàncies químiques, Lodigiana elabora rissotto amb el millor arròs, el Carnaroli, de gran qualitat orgànica i nutricional (proteïnes, carbohidrats, grasses, fibres i sodi) que el converteixen en un producte molt sa per l’organisme.

Pasta Oca Bianca

Empresa situada a Torino des de fa més de 20 anys, productora de pasta, que combina la tecnologia moderna amb les tècniques artesanes d’elaboració. L’humitat constant i la temperatura es controla a totes les àrees de producció. Elaboren vàries gammes, pasta a l’ou, pasta de blat i pasta seca farcida. Utilitzen el mètode anomenat “calanda“, que és un procés molt més laboriós que controla la temperatura d’assecament a baix grau, evitant que la pasta es cuini durant l’assecament i conservi tot el color i el sabor original. Després es deixa als assecadors per evitar un canvi brusc de temperatura i finalment s’empaqueta a mà. Només així es pot garantir un producte de primera qualitat.

Sacchi Tartufi

Des del 1986, empresa especialitzada en tòfona. Situats a la província del Pesaro a Acqualagna, zona en què pel seu clima, és una de les poques àrees en què la tòfona es recull durant tot l’any.

Pesto Soul Food

Producte amb DOP elaborat per Italpesto, empresa fundada el 1929 i situada a la província de La Spezia, a la vall del riu Magra a la ciutat de Sarzana. Estan adherits al consorci de Pesto Genovese de la regió de Liguria, per tant poden garantir la qualitat del principal ingredient: l’alfàbrega. La resta d’ingredients del pesto, envasat sota la nostra marca pròpia Soul Food, són: Alfàbrega genovesa DOP picada (25%), Oli d’oliva extraverge produït a Itàlia (39%) obtingut del premsatge en fred, Nous italianes, parmiggiano Reggiano DOP, Pecorino Romà DOP, Pinyons de la Toscana, all, sal i antioxidant (àcid ascòrbic). El resultat és un producte no pasteuritzat d’alta categoria.

Pasta Antiche Tradizione di Gragnano

Antiche tradizioni di gragnano elaboradors de pasta des de 1970 situats a la ciutat de Gragnano, a prop de Nàpols, actualment és la quarta generació de la família l’encarregada de transmetre els secrets d’elaboració familiar. Compta amb la IGP reconeixement europeu de prestigi (Indicació Geogràfica protegida). Gragnano és el centre de producció de pasta a Itàlia, el mètode tradicional d’elaboració ha passat de generació en generació.

Vols rebre més informació?

    NOM

    EMAIL

    TELÈFON DE CONTACTE

    MISSATGE