SNACKS

ELS MILLORS SNACKS NATURALS

Oferta variada, per un cantó la tradicionalitat amb les REGAÑAS i bastons i lingues de Itàlia, i per un altre la innovació de les xips de verdures amb origen gironí de MIKSO.

Mikso

Producte innovador: Xips de verdures fetes a Girona. Elaborat amb verdures de primera qualitat, originaries del nostre clima, seleccionades a Mercagirona, s’utilitza oli de primera qualitat, un 20% és oli d’oliva verge, i sal marina. Producte 100% natural, sense colorants ni conservants artificials. Menys % grassa que les xips de patates normals.

Regañas

Elaborades a Andújar, província de Jaén, elaboració artesanal, amb oli d’oliva verge extra i sal marina ecològica. Ideal per acompanyar embotits, pernils, foie i formatges.

Soul Food Pa

Obrador ubicat al Piemonte, a la regió de Monferrato. Elaboradors d’especialitats de pa amb més de 20 anys d’experiència, sempre utilitzant ingredients seleccionats, només utilitzen farina 00, la de millor qualitat. Tot el procés de producció està dissenyat per obtenir un producte sà, autèntic, elaborat totalment a mà.

Vols rebre més informació?

    NOM

    EMAIL

    TELÈFON DE CONTACTE

    MISSATGE