La sobrassada cular ha estat, des de fa temps, la peça més apreciada pels pagesos de la nostra terra. Es guardava al llarg de l’any per a alguna festa o algun esdeveniment assenyalat, i La Lluna ha volgut conservar aquesta tradició. És per aquest motiu que la sobrassada cular La Lluna és una sobrassada excepcional. S’elabora amb tots els coneixements dels més de 100 anys d’existència de la nostra marca i es cura lentament, de manera natural, fins arribar a la perfecció, gràcies a les òptimes condicions dels nostres cellers. Són peces grans, especialment apropiades per a la venda al tall.

Embotit 100% natural sense additius, no hi ha altra sobrassada al mercat que no porti cap additiu. Sense colorants, ni conservants ni estabilitzants. Sense gluten ni lactosa.
Producte artesà elaborat només amb carns fresques i curat de forma natural en soterranis, a la manera tradicional. La curació natural és més lenta i aporta al producte menys acidesa y més aroma.
Servit amb un mínim de 100 dies de curació.

LA LUNA es va fundar l’any 1900, actualment és l’empresa més antiga fent sobrassada amb la IGP. Seleccionen les millors carns, espatlla i cansalada de llom 50% de cada, és més melosa i grassa. La carn sempre és fresca, sempre s’ elabora amb el gènere matat del dia anterior, no es fa servir gènere congelat mai.