Sobrassada LA LUNA, embotit 100% natural sense additius, única al mercat que no en porta. Sense colorants, ni conservants ni estabilitzants. Sense gluten ni lactosa.

Producte artesà elaborat només amb carns fresques i curat de forma natural en soterranis, a la manera tradicional. La curació natural és més lenta i aporta al producte menys acidesa y més aroma. Servit amb un mínim de 3 mesos de curació. En la varietat PICANT, s’hi afegeix pebre vermell de la millor qualitat.

La sobrassada cular ha estat, des de fa temps, la peça més apreciada pels pagesos de la nostra terra. Es guardava al llarg de l’any per a alguna festa o algun esdeveniment assenyalat, i La Luna ha volgut conservar aquesta tradició. És per aquest motiu que és una sobrassada excepcional. S’elabora amb tots els coneixements dels més de 100 anys d’existència de la  marca i es cura lentament, de manera natural, fins arribar a la perfecció, gràcies a les òptimes condicions dels  cellers.

LA LUNA es va fundar l’any 1900, actualment és l’empresa més antiga fent sobrassada amb la IGP. Seleccionen les millors carns, espatlla i cansalada de llom 50% de cada, és més melosa i grassa. La carn sempre és fresca, sempre s’ elabora amb el gènere matat del dia anterior, no es fa servir gènere congelat mai.