Per la compra de 9 caixes variades de productes La Tudelana rebreu un KIT de PROMOCIÓ D’UNA CISTELLA que porta:

1 pack amb els productes que es sortegen: 1 unitat de CARXOFES MEITATS D.O., ESPÀRREC 9/12 580GR D.O., PUNTES D’ESPÀRREC EXTRAGRUIXUDES D.O. , PEBROT PIQUILLO D.O. , CEPS EN OLI, TIGES D’ESPÀRREC, la cistella de fusta, virutes imitació fusta , 6 globus i paper de promoció per fer la presentació i decoració, també us enviem la llumeneta per fer el sorteig.

Per cada unitat que comprin els vostres clients participaran en el sorteig omplint dues caselles amb les seves dades. El guanyador serà aquella persona a qui coincideixi el seu número amb les dues últimes xifres del sorteig de l’ONCE del dia 30/04/2019.

Conserves LA TUDELANA, és una empresa ubicada a la població de Tudela a Navarra zona que posseeix és un dels tresors agrícoles d’Espanya, la riquesa de l’horta de Tudela és impressionant, d’ella n’han sortit tradicionalment les millors verdures espàrrecs, carxofes, pebrots …

L’antiga tradició de cultiu d’hortalisses a la Ribera de Navarra es remunta molt enrere en la història. Conrea i elabora els seus productes etiquetats amb les Certificacions oficials.

foto-sorteig-2