Una extraordinària recepta de salmó fumat Supreme 80% tallat en brunoise, amanida amb productes 100% naturals, oli d’oliva verge extra, cebeta, cogombre, tàperes, vinagre i un toc d’anet fresc. Permet multitud de saboroses aplicacions a la cuina com tàrtar, sobre una llesca de pa lleugerament torrada i salsa fresca o com a farciment per volovans. Ric en omega-3.

Per la seva delicadesa i per la lleugeresa dels seus matisos és pel que els veritables experts en alta gastronomia denominen al salmó D’AHUMADOS DOMINGUEZ «salmó aromatitzat», més que «salmó fumat».

En boca, és delicadesa, finor i matisos que es fonen molt lentament al paladar. Una fusió perfecta entre la frescor del salmó procedent de les aigües més pures i el fum natural de les fustes minuciosament seleccionades que, després de passar pel nostre acurat procés d’elaboració, es tradueixen en una aroma inconfusible. La fórmula d’elaboració dels nostres fumats s’ha mantingut intacta al llarg de tres generacions en la família Domínguez.