S’acosta la revetlla i per donar sabor i vestir la vostra taula , no poden faltar les rosetes de TÊTE DE MOINE AOP MARGOT 

Formatge suís de llet crua de vaques alimentades amb pastura fresca. L’ús d’additius està prohibit en la fabricació d’aquest formatge. Maduració de 3 a 4 mesos.  De cotna ferma, pasta de consistència suau i mantegosa, sabor aromàtic que va sent més fort a mesura que madura. Es talla amb la girolla  formant les “rosetes”, així una major quantitat d’oxigen  entra en contacte amb el formatge i s’intensifica el seu sabor. No conté gluten ni lactosa.

Us entreguem un pack amb material publicitari per donar vistositat en el vostre establiment, i per peça una girolla de plàstic per regalar al vostre client.

Aquest formatge està elaborat als districtes de Frenches Montages, Moutier i Courtelary a Suïssa.  Va ser inventat i produït inicialment fa més de vuit segles pels monjos de l’abadia de Bellelay, ubicats a la comunitat de Saicourt, districte de Moutier, a la zona muntanyosa del Jura de Berna, l’àrea de parla francesa del Cantó de Berna.