Per festes no poden faltar els TURRONS PABLO GARRIGÓS Des del 1988 i situada a Xixona a la província d’ Alacant, bressol de la D.O. de torró artesanal. La família Garrigós és un referent en l’elaboració de torró.  La qualitat dels seus productes, fets de forma totalment artesanal, permet trobar-los en els aparadors de les botigues més selectes del sector de l’alimentació.

Com a novetat aquest any us oferim tres varietats en bosses de porcions de Torró xocolata amb fondant i ametlles, Torro d’Alacant i Torró de xocolata amb llet i ametlles. A més tenim com sempre tota la gamma de torró tradicional en format de 300gr.

La fabricació dels productes es realitza respectant la manera tradicional. S’escullen curosament tots els ingredients, com l’ametlla Marcona de la conca mediterrània o la mel de taronger i romaní silvestres, recol·lectada a les muntanyes llevantines. La mateixa cura es posa en la fabricació dels productes , com a exemple d’això en la fabricació del torró de Xixona , Pablo Garrigós ho segueix fent com ho feien els seus avantpassats, entre que es torra i s’envasa es triguen cinc dies , quan les fàbriques de gran producció  triguen un dia.