Les verdes pastures de Somerset, són el resultat d’un perfecte equilibri entre sol i pluja, el lloc ideal perquè pasturin les vaques. L’herba els ajuda a fabricar una llet untuosa i cremosa, a partir de la qual nosaltres fem un formatge molt apetitós. Elaborat segons la recepta secreta de l’àvia Ivy.

Treballen sota el segell 100% Green Energy, tota l’energia i gas que consumeixen prové de fonts renovables. Genera biogàs utilitzant residus agrícoles i lactis, aquest biogàs genera més de 8 milions de KWh d’electricitat, produeixen grans quantitats de gas net que retornen a la red, utilitzen panells solars, recuperen el 90% de l’aigua que consumeixen, utilitzen fertilitzants no artificials com el digestato. Podeu obtenir més informació sobre aquests processos a www.wykefarms.com.

El més especial dels formatges és el CHEDDAR BLANC DE 18 MESOS DE CURACIÓ, en porcions individuals de 200gr. De llet vaca i elaborat amb quall vegetal, es apte per a vegetarians. Aquest es cura en caixes de fusta durant un període màxim de 18 mesos al celler de formatges, que replica minuciosament la temperatura del vell graner de pedra de la granja que utilitzaven el 1860. Es van realitzant el tast el primer dia, al cap de quatre setmanes i posteriorment de forma mensual, així només s’utilitzen les millors peces que posseeixen un sabor untuós, cremós i un cruixit suau.

 

CHEDDAR TARONJA, en safates de llenques de 500gr. Formatge de llet de vaca curat i cremós presenta una textura ferma, llisa, dura i no trencadissa i uniforme. Elaborat amb quall vegetal, es apte per a vegetarians.

CHEDDAR BLANC, en barra de 2,5 kg aprox. Amb una curació de 9 mesos, és de textura ferma i cremosa. Formatge idoni per ratllar, fondre o prendre a daus com a aperitiu. Elaborat amb quall vegetal, és apte per a vegetarians.

Com a especialitat diferent un oferim el CHEDDAR AMB CHILLI, en bosses de formatge ratllat de 200gr. Cheddar anglès elaborat amb llet de vaca pasteuritzada, amb trossets de chilli a l’interior. El seu sabor és suau però amb el chilli, el toc picant està assegurat.

CHEDDAR FUMAT, elaborat per APPLEWOOD, situats a Somerset des de 1965, és un Cheddar amb un delicat sabor fumat i una textura suau.