La VENTRESCA DE BONÍTOL és la part més tendra, saborosa i delicada del bonítol, s’elabora a mà, amb molta cura i mim , per oferir un producte d’excepcional qualitat. S’envasen en fins filets, en oli d’oliva. Només s’envasen en estoig vermell, de format OL-120 i pes escorregut 80 gr,  les millors ventresques de la costanera. Un cop obert, per mantenir tot el seu sabor fins a cinc dies, es recomana conservar a la nevera, preferiblement tapat i totalment submergit en oli d’oliva afegint més si fos necessari.

Hi ha una gran varietat de tècniques per a la pesca de la BONÍTOL, però al litoral Cantàbric es segueixen utilitzant les mateixes arts tradicionals de sempre, que asseguren la preservació de les espècies.  A Conservas Ortiz es pesca el Bonítol del Nord amb canya, un a un, amb esquer viu o cacea durant la costanera d’estiu. Aquesta tècnica ancestral de pesca selectiva és respectuosa amb el medi ambient i els fons marins, ja que en ambdues es pesquen els peixos d’un en un . El procés d’elaboració és totalment artesanal. Al paladar, presenta un exquisit sabor i una delicada textura.

El BONÍTOL DEL NORD és un peix blau ple de beneficis per a la nostra salut, és una font de proteïnes d’alt valor biològic. Té un alt contingut en àcids grassos OMEGA 3, que el nostre cos no genera per si mateix, és ric en vitamines A i D, que ajuden a mantenir sans els nostres teixits i a prevenir malalties degeneratives, i a mes s’envasa en oli d’oliva, ric en àcid oleic que ajuda a regular els nivells perjudicials de colesterol en sang.

FORMATS HOSTALERIA, per als hostalers més exigents, formats especials pensats per ajudar als professionals a elaborar exquisides receptes, aquests formats están pensats per facilitar la feina. Els envasos compten amb un sistema d’obertura fàcil per manejar més còmodament i fer la seva manipulació més segura, són fàcils d’emmagatzemar i molts d’ells a més compten amb una tapa de plàstic afegida que permet conservar el contingut de l’envàs un cop obert en perfectes condicions durant més temps.