Una elaboració original creada amb delicioses tires de salmó fumat i truita fumada. Producte 100% natural sense additius i amb un alt contingut natural en proteïnes i omega-3. Preparat per afegir a una amanida, un tàrtar, un plat de pasta …..

AHUMADOS DOMINGUEZ elabora des de fa més de 60 anys el salmó fumat, seguint un mètode totalment manual i basat en respectar la tradició i la màxima qualitat, com a valors permanents. Considerat l’únic salmó aromatitzat del món per la seva delicadesa, la seva finor i els matisos que es fonen lentament al paladar, el salmó fumat d’AHUMADOS DOMINGUEZ és el resultat d’una fórmula d’elaboració que es guarda en el més absolut secret i que es manté invariable en el temps. La fusió perfecte entre la frescor del salmó procedent de les aigües més pures i el fum natural de les fustes acuradament seleccionades.

Ahumados Domínguez

Fundada el 1960, actualment la direcció la porta en Pedro que ja és la segona generació del negoci. Van ser els pioners a Espanya en elaborar salmó fumat, tot el producte és procedent de Noruega i s’escull la millora matèria primera que juntament amb uns controls de qualitat molt estrictes, confereixen al producte una qualitat única.