SOFREGIT DE CEBA I SOFREGIT DE CEBA I TOMÀQUET , és un producte per cuinar, és una base de cuina, NO és una salsa. Bases de cuina naturals per donar un cop de mà als cuiners, les bases són el principi d’un bon plat, o el toc final. En qualsevol cas són imprescindibles tant en la gastronomia moderna com la més tradicional. Ajuda a tenir més temps lliure i no renunciar al sabor tradicional, el 40% cuina a casa i aposta per un producte de territori.

Ubicació a la botiga: Recomanem al costat de l’arròs, fideus i brous, NO amb les conserves.

És un producte de proximitat el Tomàquet és de la conca del Tordera, prové de Palafolls, Blanes i el Maresma, la  Ceba és de tipus Figueres, la millor per als sofregits i l’oli d’oliva extra verge 100% arbequina, és de les Garrigues.                                  

Productes 100% etiqueta neta, sense transgènics,  sense conservants ni colorants, additius, sals ni sucres afegits, producte sense gluten,  elaborats amb ingredients 100% naturals, frescos i de proximitat.

Els productes CUICK estan pensats per estalviar temps al cuiner sense comprometre qualitat ni sabor. Elaborats per professionals amb ingredients de proximitat de la millor qualitat, prioritzant el respecte al producte, els temps de cuina i el seu valor nutricional, llestos només per acabar de donar el “toc personal” al plat.