BLOC DE FOIE MAS PARES, llaunes de foie de 130 gr., com a novetat us oferim el BLOC FOIE D’ÀNEC AMB TARONJA Exquisit foie d’ànec barrejat amb una fina capa de melmelada de taronja, i continuem amb les llaunes de BLOC FOIE D’ÀNEC AMB FIGUES Foie gras emulsionat amb licor i melmelada de figues, BLOC FOIE D’ÀNEC i BLOC FOIE D’OCA Foie d’ànec o d’oca condimentat, tractat a alta temperatura.

 

FOIE FIGUES

 

Elaboracions exclusives de Mas Parés, el primer obrador d’Espanya homologat per la Unió Europea per a l’elaboració de productes derivats de l’ànec i l’oca. S’ubica a la comarca gironina de la Selva, en un marc privilegiat per a les seves granges, envoltada d’alzines, avellaners i castanyers, és l’hàbitat ideal per a la cria d’ànecs de raça moulard (ànec mut).

 

FOIE OCA

 

En poc temps s’ha posicionat com a referència europea del Foie Gras, convertint-se, els últims anys, en el màxim exponent de la innovació en el seu sector. L’elaboració dels diferents productes està subjecte a severs controls bacteriològics i de temperatura controlada.

 

foie taronja