CONSERVES I ENVASATS

ÀMPLIA GAMMA DE PRODUCTES EN CONSERVA

Us presentem una gamma àmplia de conserves buscant sempre els millors fabricants de cada especialitat, la localització i l’origen ja ho diuen tot, per exemple, ORTIZ fabriques a Ondarroa, Lequeitio, San Vicente de la Barquera i Puebla de Caramiñal, RAMÓN PEÑA fabrica a Cambados (Pontevedra), MARZO fabrica a Quel (La Rioja), HIDA fabrica a Murcia, HERPAC fabrica a Barbate (Cadis), URDET fabrica a Sant Llorenç dels Morunys.

Conservas Ortiz

Empresa fundada el 1891, sempre en mans de la família Ortiz, garanteix que tots els valors de la producció han passat de pares a fills. Situada a Ondárroa, província de Biscaia. Totes les fabricacions d’anxova es fan a mà, així com el bonítol, sempre amb cura del medi ambient, ja que s’elabora de forma artesanal respectant les arts de pesca tradicionals.

Conservas Hijos
de Ramón Peña

Empresa artesana situada a Ribadumia, província de Pontevedra, especialista en conserva de marisc i peix. El 100% del marisc és de llotges de les Ries que estan a pocs kms de la fàbrica. Totes les elaboracions es fan a mà.

Conservas Hida

Fundada el 1954 situada a Mula província de Múrcia. Empresa referent per treballar sempre amb producte fresc, oli d’oliva verge extra, sense additius ni conservants. Molta innovació en el catàleg que presenta.

Conservas La Piedad

Empresa dedicada a la comercialització de conserves de peix i marisc, en especial d’escopinyes, aquesta és la seva especialitat. Es busca el millor producte en tot moment, adaptant la procedència a la millor campanya que hi ha cada any.

Conservas Marzo

Fundada el 1957, situada entre les dues riberes més fèrtils de La Rioja, la dels rius Ebre i Cidacos, la matèria primera que es treballa, tota és de les hortes properes i hi ha molta cura en seguir els mètodes tradicionals de producció.

Conserves Urdet

Situats des del 1989 al poble de Sant Llorenç de Morunys a la Vall de Lord, regada pels rius Cardener i Aigua de Valls, al Pirineu de Lleida Dins d’aquesta zona es recol·lecten quantitats importants de bolets i tòfones.

Conserves Cap d’Urdet, està especialitzada en la producció artesana de conserves i dessecat de bolets silvestres i tòfones, i també des de fa temps en escalivar artesanalment pebrot, albergínia i ceba.

Conserves Obiols

Petita empresa familiar situada a Organyà, província de Lleida, dedicada a l’elaboració de bolets i tòfona. Producte d’una gran qualitat.

La tudelana

Empresa Navarra productors de Espàrrecs de Navarra amb IGP, Carxofes de Tudela amb DO, Pebrot del Piquillo de Lodosa amb DO. També ens ofereix la gamma de producte ecològica Casa Medrano.

Cuick

En el seu centre de producció de Tordera elaboren bases de cuina naturals , un producte de qualitat gourmet, de primer nivell, versàtil i recomanable tant per cuiners experts com per als que comencen. Els productes de CUICK són d’etiqueta neta, es a dir, no s’afegeix res més al producte final, ni additius, colorants ni conservants. És un producte de proximitat, només treballen amb productors locals. Ens ofereixen SOFREGITS de ceba i de ceba i tomàquet i PICADES de safrà, festuc, nyora i pinyó.

Vols rebre més informació?

    NOM

    EMAIL

    TELÈFON DE CONTACTE

    MISSATGE