Cremes aromatitzades , una gamma de condiments molt versàtils, per decorar, acabar i crear grans contrastos de sabor en qualsevol plat, des d’aperitius fins a postres.

De sabors variats i múltiples combinacions.. de TÒFONA per combinar amb ous durs , remenats, fregits, arròs i formatge, de GERDS que  va bé amb estofat, llom rostit, formatge blau, amanida de fruites, de RAÏM el podem posar a les amanides o amb fruita seca, el de MAGRANA amb plats a base de carn vermella, risottos, pastissos, el de FIGUES  es pot combinar amb carn de porc o carn blanca, formatges tous i curats, el de LLIMONA especial per peix, ostres, musclos i cloïsses, el de VAINILLA sobretot per dolços com Ricotta, dolç de xocolata fosa, fondue, gelat, fruites, pomes al forn, couland de xocolata, també tenim el de MADUIXA que va amb formatge fresc i madur, mousse, iogurt, gelat, amanida de fruita, fruita fresca, creps, un sabor mes especial com el GINGEBRE per combinar amb verdures crues o cuites, formatge, carn blanca, carpaccio, patates, peix, sushi i marisc, salses i sopes, sorbets, galetes i postres, el de CEPS en plats de  pasta, lasanya, risotto , carns a la brasa, amb un sabor cítric com el de TARONJA, o el de POMA i el de CIRERA per donar un toc afruitat.

 

Totes tenen el segell de qualitat de Giuseppe Giusti, desde el s.XVI, productor més antic , més prestigiós i  més premiat , de vinagre de Mòdena a Itàlia i a tot el món. Al 1863, a l’exposició agrícola de Mòdena, Giuseppe Giusti va presentar el primer sistema per fer un vinagre balsàmic perfecte, basat en segles de tradició oral. La recepta inclou tres punts clau: l’elecció del raïm, la qualitat del l’envàs i el temps de maduració. El veritable tresor de l’empresa familiar són les bótes de segles d’antiguitat, en els quals superposen el vinagre balsàmic. El resultat de tot això és un producte de primera qualitat reconegut des de fa més de 5 segles.