Pasta seca elaborada amb farina de blat de moro i farina d’arròs a Gragnano – Nàpols

La fàbrica d’IROLLO  produeix de forma artesanal  pasta seca elaborada amb farina de blat de moro i farina d’arròs , un producte 100% sense gluten seguint l’antic procés de producció de la IGP Gragnano, encara que la pasta sense gluten no pot ser certificada IGP, la pasta d’Irollo compleix tots els requisits per ser-ho:

  • És produïda a Gragnano
  • S’utilitzen formes de bronze en la seva elaboració
  • Elaborada amb sèmola de blat dur
  • S’utilitza aigua local de la Muntanya Faito
  • La matèria primera és 100% made in italy
  • Procés d’assecat lent

PASTIFICIO IROLLO va néixer d’un grup d’experts en el camp de la medicina, atents a sentir-se bé a la taula. El bon sabor de la pasta sense gluten ,és perquè la producció va a càrrec dels fabricants de pasta de Gragnano, que sempre ha estat reconeguda com la capital europea de la producció de pasta seca seguint els mètodes artesanals que donen als productes una excel·lent qualitat reconeguda a tot el món. L’artesania i la tradició recolzen una producció totalment lliure de gluten, atenta a la salut i al sabor.

El procés de producció no altera les qualitats naturals del producte, donant-li un sabor únic i un excel·lent rendiment de cocció. Són la única fàbrica de pasta artesanal sense gluten que ofereix una àmplia gamma de formes, des de les més comunes fins a les més particulars.

A més els productes de Irollo, compten amb la certificació Kosher, que és una certificació alimentària de caràcter religiós que  garanteix que un producte compleix amb les normes de les religió jueva, des de la composició i ingredients del producte, fins als múltiples processos de transformació, garantint l’absència total de contaminacions creuades. És una forma fàcil d’identificar l’absència d’uns certs ingredients, per exemple, carn, peix i productes lactis en determinats aliments per la qual cosa és important per a les persones amb al·lèrgies o que segueixen una dieta particular, per exemple, vegetariana.