Les SARDINES FUMADES HERPAC son sardines seleccionades, elaborades en fresc, sense cap colorant ni conservant, de gust intens i textura sucosa, són una delícia soles, amb melmelades, amb un guacamole, amb tomàquet sobre unes torrades i unes gotes d’un bon oli d’oliva.

Herpac és una empresa familiar líder en el sector de les conserves, salaons i fumats. Empresa líder andalusa. Va néixer fa més de 30 anys en un entorn privilegiat.

A les ribes de l’almadrava i al recer dels vents de l’Estret es troba situada Herpac, a la localitat de Barbate (Cadis). Aquesta localització atorga als seus aliments característiques organolèptiques úniques, per les seves aromes a mar i de sal, que van donant lloc a una peculiar gastronomia digna de ser coneguda i assaborida. L’activitat d’aquesta empresa gaditana sempre ha estat arrelada a tradicions mil·lenàries per tal de brindar als seus clients un producte de reconeguda qualitat. A Herpac combinen a la perfecció el treball artesanal amb les millores tecnològiques que han portat els nous temps. Fidel reflex de tota aquesta realitat ha estat la distinció, per part de la Junta d’Andalusia, de la marca “Qualitat Certificada” a una gran part dels productes