CECINA DE LLEÓ, pernil de vaca amb IGP (Indicació Geogràfica Protegida), elaborada per EMBUTIDOS ENTREPEÑAS, fabricants amb més de 60 anys de tradició, empresa artesana i familiar, situada a Geras de Gordón, al nord de la província de Lleó a 1.200 metres d’altura, zona amb un microclima de gelades freqüents d’hiverns llargs i secs, ideal per la curació lenta i natural dels elaborats.

Per elaborar la Cecina se segueix una escrupolosa selecció de la matèria primera, animals de raça autòctona de Castella i Lleó de més de 5 anys i pes superior a 400 kgs. Només s’utilitzen els millors “cuartos traseros“. No s’hi afegeix cap additiu químic, procés de salat natural, lleuger fumat amb fusta de roure i alzina provinent dels boscos de la zona i curació natural amb l’aire de la muntanya. El temps de curació de la Cecina de Lleó depèn del pes i del percentatge de matèria grassa de les peces en fresc i va de 7 a 22 mesos.

Producte amb baix contingut en greix i alt contingut en proteïnes. Us l’oferim en dos formats peça sencera d’1 kg aproximat o bé ja llescat en sobres de 100 gr.

CECINA DE LLEÓ,